Commerciële scheepvaart

Commerciële scheepvaart

Wij zijn inmiddels al meer dan 50 jaar een betrouwbare partner binnen de scheepvaartbranche, op wie u kunt rekenen voor snelle levering van alle soorten en gewichten ankers en kettingen in alle diameters.

Ons sales team staat dagelijks klaar om op uw aanvragen te reageren en technische vragen te beantwoorden. Offertes worden zo snel mogelijk na ontvangst van de benodigde informatie toegestuurd. 

Op ons terrein in Rotterdam hebben we een voorraad van meer dan zeven miljoen kilo ankers en kettingen liggen! 

Het transport van uw pas bestelde ankers en/of kettingen organiseren wij graag voor u, per vrachtwagen, zeevracht of zelfs per luchtvracht. 

Containerschip 14445
Kettingen 14453

Onze kwaliteitsgarantie

Alle ankers en ankerkettingen zijn altijd geclassificeerd door een van de IACS-leden, zoals ABS, BV, DNV, LRS, RMRS en RINA. Zo weet u zeker dat u altijd materialen van hoge kwaliteit krijgt, met overeenkomstige klasse certificaten.

Samengevat staan wij voor de volgende zaken:

  • Kwaliteit 
  • Snelheid
  • Kennis en kunde 

Veel tijd besparen?

Laat ons de montage van de bij ons bestelde ankers/ankerkettingen aan boord van uw schip verzorgen. In de ARA-regio kunnen wij u snel van dienst zijn maar ook buiten deze regio om kunnen wij u hierbij assisteren. Ons technische team is de afgelopen jaar ook afgereisd naar landen zoals Noorwegen, Italië, Spanje en Frankrijk om daar ter plekke een probleem op te lossen of nieuwe ankers en kettingen aan boord te plaatsen. Wij weten dat de schepen een onvoorspelbaar schema kunnen hebben en passen onze werkzaamheden hier op aan, ons technische team voert dan ook zeer geregeld montagewerk 's nachts en in het weekend uit!

"Snelle en professionele service" een klantbeoordeling via Kiyoh
Offerte aanvragen
Afbeelding

Vraag een offerte aan

Vul alstublieft onderstaand formulier zo compleet mogelijk in, dan zullen wij u zo snel mogelijk een passend aanbod doen.

actueel Het laatste nieuws

meer nieuws
Afbeelding Wortelboer kleurt oranje! 10114

18/6/2021Wortelboer kleurt oranje!

oranje

Lees verder
Afbeelding Approved testing house 10114

18/5/2021Approved testing house

Met de aanschaf van de merkrechten van de welbekende POOL® ankers...

Lees verder
Afbeelding Even voorstellen! 10114

8/3/2021Even voorstellen!

nieuwe medewerker

Lees verder