Jachten

Jachten

Jachten staan bekend om de perfecte afwerking, kwaliteit en prachtige luxe uitstraling. Ook de ankers en kettingen dienen er schitterend uit te zien en met Wortelboer ankers en kettingen weet u zeker dat deze finishing touch van uw jacht van een hoog niveau zal zijn. 

Wij leveren al jaren aan jachtwerven over de hele wereld, voor nieuwbouw, voor refits of voor onmiddellijke vervanging. 

Vooral onze POOL® N en POOL® YM ankers worden gebruikt op vele jachten en kunnen schitterend - in jachtuitvoering - afgewerkt worden. Voor sommige jachten hebben wij ankers in Duplex gemaakt, volledig onder klasse en in een hoogglans gepolijste uitvoering! 

Hergalvanisatie 

Zijn de ankers en kettingen aan boord van het jacht na (licht) gebruik niet meer duidelijk voorzien van een galvanisatie laag maar verder nog in goede staat? Is de wens er om ze opnieuw te galvaniseren en/of te verven? Geen probleem voor ons.

Na inspectie op de werf of na het zien van foto's, kunnen wij een richtprijs geven wat het zal gaan kosten om de ankers en kettingen er weer keurig uit te laten zien. 

Eenmaal bij ons op het terrein aangekomen, zullen wij eerst de ankers en kettingen uitgebreid inspecteren, eventueel een calibratierapport opstellen en in overleg met de klant de uiteindelijke gewenste resultaten en dus werkzaamheden bepalen!  

Ankers en kettingen voor jachten

Afbeelding 14491

Vraag een offerte aan

Vul alstublieft onderstaand formulier zo compleet mogelijk in, dan zullen wij u zo snel mogelijk een passend aanbod doen.

actueel Het laatste nieuws

meer nieuws
Afbeelding Even voorstellen! 10114

15/2/2021Even voorstellen!

onze nieuwe medewerker Neal van der Stigchel..

Lees verder
Afbeelding Wij presenteren u onze nieuwe website 10114

15/1/2021Wij presenteren u onze nieuwe website

na maanden van sleutelen, hard werken, zwoegen op de teksten en plaatjes, is het dan eindelijk zover!

Lees verder
Afbeelding Lid van Netherlands Maritime Technology 10114

1/10/2020Lid van Netherlands Maritime Technology

Lid van de branchevereniging NMT

Lees verder