8/3/2021Even voorstellen!

nieuwe medewerker

Mijn naam is Sander Bos, 22 jaar en sinds november 2020 werkzaam als technisch accountmanager bij Wortelboer. Van jongs af aan vond ik het erg fascinerend om naar de wereldhavendagen te gaan. De passie voor scheepvaart is er met de paplepel ingegoten. Ik ben dan ook de derde generatie uit de familie die de maritieme sector ingaat.

Door mijn interesse voor de scheepvaart ben ik de opleiding Logistics Engineering gaan volgen. In 2018 heb ik met veel plezier stagegelopen bij Wortelboer. Door de prettige sfeer ben ik er na mijn stageperiode blijven hangen door werkzaam te blijven binnen het bedrijf. Na het afronden van mijn studie ben ik met veel motivatie weer aan de slag gegaan binnen Wortelboer.

De verschillende werkzaamheden zorgen ervoor dat geen enkele werkdag hetzelfde is. Dit maakt het werk erg afwisselend en uitdagend. Graag sta ik klanten te woord en informeer ik hen met de juiste kennis over ankers en kettingen.

Tot slot ben ik iemand die graag in contact komt met verschillende culturen. Dit maakt dat ik graag de wereld over reis. Daarnaast ben ik ook vaak op het hockeyveld te vinden zowel als speler als trainer/coach.

Hopelijk kunnen we elkaar snel in een normale setting ontmoeten! 

Naar overzicht

Vraag een offerte aan

Vul alstublieft onderstaand formulier zo compleet mogelijk in, dan zullen wij u zo snel mogelijk een passend aanbod doen.

actueel Het laatste nieuws

meer nieuws
Afbeelding Wortelboer kleurt oranje! 10114

18/6/2021Wortelboer kleurt oranje!

oranje

Lees verder
Afbeelding Approved testing house 10114

18/5/2021Approved testing house

Met de aanschaf van de merkrechten van de welbekende POOL® ankers...

Lees verder
Afbeelding Even voorstellen! 10114

8/3/2021Even voorstellen!

nieuwe medewerker

Lees verder