Jachten

Jachten

Jachten staan bekend om de perfecte afwerking, kwaliteit en prachtige luxe uitstraling. Ook de ankers en kettingen dienen er schitterend uit te zien en met Wortelboer ankers en kettingen weet u zeker dat deze finishing touch van uw jacht van een hoog niveau zal zijn. 

Wij leveren al jaren aan jachtwerven over de hele wereld, voor nieuwbouw, voor refits of voor onmiddellijke vervanging. 

Vooral onze POOL® N en POOL® YM ankers worden gebruikt op vele jachten en kunnen schitterend - in jachtuitvoering - afgewerkt worden. Voor sommige jachten hebben wij ankers in Duplex gemaakt, volledig onder klasse en in een hoogglans gepolijste uitvoering! 

Hergalvanisatie 

Zijn de ankers en kettingen aan boord van het jacht na (licht) gebruik niet meer duidelijk voorzien van een galvanisatie laag maar verder nog in goede staat? Is de wens er om ze opnieuw te galvaniseren en/of te verven? Geen probleem voor ons.

Na inspectie op de werf of na het zien van foto's, kunnen wij een richtprijs geven wat het zal gaan kosten om de ankers en kettingen er weer keurig uit te laten zien. 

Eenmaal bij ons op het terrein aangekomen, zullen wij eerst de ankers en kettingen uitgebreid inspecteren, eventueel een calibratierapport opstellen en in overleg met de klant de uiteindelijke gewenste resultaten en dus werkzaamheden bepalen!  

Ankers en kettingen voor jachten

Afbeelding 14811

Vraag een offerte aan

Vul alstublieft onderstaand formulier zo compleet mogelijk in, dan zullen wij u zo snel mogelijk een passend aanbod doen.

actueel Het laatste nieuws

meer nieuws
Afbeelding #WortelboerChallenge 10114

15/7/2022#WortelboerChallenge

The Wortelboer team is challenging you!

Lees verder
Afbeelding Vacatures! 10114

11/4/2022Vacatures!

Wij hebben nieuwe vacatures uitstaan!

Lees verder
Afbeelding METS exhibition 10114

16/11/2021METS exhibition

Meet us at the METS exhibition this week.

Lees verder